[Bug 45295] Re: PCMCIA does not bring up eth1 during boot

kernel-janitor leann at canonical.com
Fri Jul 24 17:36:11 UTC 2009

Hi SimonWerner,

Please be sure to confirm this issue exists with the latest development
release of Ubuntu.  ISO CD images are available from
http://cdimage.ubuntu.com/releases/ .  Please then run following command
from a Terminal (Applications->Accessories->Terminal).  It will
automatically gather and attach updated debug information to this

apport-collect -p linux-image-`uname -r` 45295

Also, if you could test the latest upstream kernel available that would
be great.  It will allow additional upstream developers to examine the
issue.  Refer to https://wiki.ubuntu.com/KernelMainlineBuilds .  Once
you've tested the upstream kernel, please remove the 'needs-upstream-
testing' tag.  This can be done by clicking on the yellow pencil icon
next to the tag located at the bottom of the bug description and
deleting the 'needs-upstream-testing' text.  Please let us know your

Thanks in advance.

[This is an automated message.  Apologies if it has reached you
inappropriately; please just reply to this message indicating so.]

** Tags added: needs-kernel-logs

** Tags added: needs-upstream-testing

** Tags added: kj-triage

** Changed in: linux (Ubuntu)
       Status: New => Incomplete

PCMCIA does not bring up eth1 during boot
You received this bug notification because you are a member of Kernel
Bugs, which is subscribed to linux-source-2.6.15 in ubuntu.

More information about the kernel-bugs mailing list