[Bug 14941] udev not loading joystick module/creating joystick device

bugzilla-daemon at bugzilla.ubuntu.com bugzilla-daemon at bugzilla.ubuntu.com
Fri Sep 23 18:31:28 UTC 2005


Please do not reply to this email.  You can add comments at
http://bugzilla.ubuntu.com/show_bug.cgi?id=14941
Ubuntu | hotplug





------- Additional Comments From debzilla at ubuntu.com  2005-09-23 19:31 UTC -------
Message-ID: <f5d848060509231050ffdb671 at mail.gmail.com>
Date: Fri, 23 Sep 2005 18:50:27 +0100
From: David Hugh-Jones <davidhughjones at gmail.com>
To: 328685 at bugs.debian.org
Subject: I get this when attaching a microsoft USB mouse, and the mouse movement doesn't work.

To reproduce: plug in a USB mouse. /var/log/syslog gives:

Sep 23 18:48:12 portege kernel: usb 1-1: new low speed USB device
using uhci_hcd and address 5
Sep 23 18:48:12 portege kernel: input: USB HID v1.00 Mouse [Microsoft Micro=
soft
Wheel Mouse Optical(r)] on usb-0000:00:05.2-1
Sep 23 18:48:12 portege udev[8152]: main: action, subsystem or devpath miss=
ing
Sep 23 18:48:15 portege usb.agent[8165]:      usbhid: already loaded
Sep 23 18:48:15 portege usb.agent[8165]:      usbmouse: already loaded
Sep 23 18:48:17 portege input.agent[8211]:      evdev: already loaded
Sep 23 18:48:17 portege input.agent[8219]:      evdev: already loaded
Sep 23 18:48:17 portege input.agent[8225]:      evdev: already loaded

Thereafter, my mouse buttons work fine but mouse movement doesn't - I
cannot move the pointer around.

David




-- 
Configure bugmail: http://bugzilla.ubuntu.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug, or are watching the QA contact.




More information about the kernel-bugs mailing list