saucy images on hp cloud

Antonio Rosales antonio.rosales at canonical.com
Tue Feb 4 14:40:49 UTC 2014


As a side note there is an issue on HP for new users that only access
to 13.5 HP cloud services not being able to deploy images that are
indexed from the 12.12 service. I have a support ticket opened with HP
support to bring the 12.12 images forward to 13.5.

The issue David seeing is different and I have been able to reproduce.
 I can verify there is a 13.10 image on HP cloud, however it is not
indexed at:
http://cloud-images.ubuntu.com/releases/streams/v1/com.ubuntu.cloud:released:hpcloud.json

I'll get with the team Certified Public Cloud team that indexes these
images and see if we can get an updated stream.

-thanks,
Antonio Rosales

On Tue, Feb 4, 2014 at 3:37 AM, David Cheney <david.cheney at canonical.com> wrote:
> Hello,
>
> I am trying to deploy a saucy machine (via the ubuntu charm) on hp cloud.
>
> lucky(~/src/launchpad.net/juju-core) % juju deploy -v
> --repository=$HOME/charms local:saucy/ubuntu
> verbose is deprecated with the current meaning, use show-log
> 2014-02-04 01:33:46 INFO juju api.go:231 connecting to API addresses:
> [15.185.109.120:17070]
> 2014-02-04 01:33:46 INFO juju apiclient.go:118 state/api: dialing
> "wss://15.185.109.120:17070/"
> 2014-02-04 01:33:47 INFO juju apiclient.go:128 state/api: connection
> established
> Added charm "local:saucy/ubuntu-1" to the environment.
> 2014-02-04 01:33:50 INFO juju.cmd supercommand.go:298 command finished
> lucky(~/src/launchpad.net/juju-core) % juju status
> environment: hp
> machines:
>   "0":
>     agent-state: started
>     agent-version: 1.17.3.1
>     dns-name: 15.185.109.120
>     instance-id: "3500935"
>     instance-state: ACTIVE
>     series: precise
>     hardware: arch=amd64 cpu-cores=1 mem=1024M root-disk=30720M
>   "1":
>     agent-state-info: '(error: no "saucy" images in az-1.region-a.geo-1 with
> arches
>       [amd64])'
>     instance-id: pending
>     series: saucy
> services:
>   ubuntu:
>     charm: local:saucy/ubuntu-1
>     exposed: false
>     units:
>       ubuntu/0:
>         agent-state: pending
>         machine: "1"
>
> This has not been working for some time.
>
> Is this a known issue, or something I should be raising ?
>
> Cheers
>
> Dave
>
> --
> Juju-dev mailing list
> Juju-dev at lists.ubuntu.com
> Modify settings or unsubscribe at:
> https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/juju-dev
>



-- 
Antonio Rosales
Juju Ecosystem
Canonical



More information about the Juju mailing list