[Bug 382253] Re: vim-latexsuite does not show tex-suite menus and no functionality

Ilya Kolpakov ilya.kolpakov at gmail.com
Tue May 8 14:07:10 UTC 2012


Same thing as in #9. In a fresh 12.04 one needs to run "sudo vim-addons
-w install latex-suite".

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
Foundations Bugs, which is subscribed to vim in Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/382253

Title:
  vim-latexsuite does not show tex-suite menus and no functionality

Status in “vim” package in Ubuntu:
  Invalid
Status in “vim-latexsuite” package in Ubuntu:
  Confirmed

Bug description:
  Binary package hint: vim-full

  Steps to reproduce:
  install vim-full (this also installs some 35-36MB of stuff)
  install vim-latexsuite (vim-addon-manager is automatically installed)

  open a fresh .tex file, nothing special happens
  check for own errors, none... ;-)
  google the subject: 
  Suggestion 1: use vim-addon-manager with :~$ sudo vim-addons -w install latex-suite   --- no success

  Suggestion 2: add the line to .vimrc: let g:tex_flavor='tex' (or 'latex')                                
  This fix was suggested on http://ubuntuforums.org/showpost.php?p=4344905&postcount=6
                                                                                                                                                  --- highlighting works now but no TeX-Suite Menus and not functionality

  Suggestion 3: add the line to .vimrc: set
  runtimepath+=/usr/share/vim/addons/                --- results in
  duplicate error, as I had two versions of latexsuite installed. (see
  below)

  This is NOT:
  Bug No.s     ---    Different to my bug because 
    #225411     ---    
    #42283       ---    it also does not work for me in vim or gvim from command line
    #225943     ---    the file-extension .latex also doesn't work (and I fixed the extension thing see above)
    #81374       ---    the version of latex-suite from sourceforge did not work either
    #306840     ---    solution did not work 
    #137205     ---    no helpful solution 
    #42283  however seems to be the thing that gvim has a bug here but the solution to add sid to the sources.list is not a real solution because it has the potential to break lots of things.

  # Name                     User Status  System Status 
  editexisting                removed       removed       
  justify                     removed       removed       
  latex-suite                 removed    installed      
  matchit                     removed       removed

  I have tried to install the latex-suite just for the User, the problem persists, I have installed it for both user und System wide, and there is an Error:
  Error detected while processing /usr/share/vim/addons/plugin/remoteOpen.vim:
  line   37:
  E174: Command already exists: add ! to replace it
  line   38:
  E174: Command already exists: add ! to replace it

  
  The rest of the configuration below:


  Ubuntu 9.04
  vim-full:
    Installed: 2:7.2.079-1ubuntu5
    Candidate: 2:7.2.079-1ubuntu5
    Version table:
   *** 2:7.2.079-1ubuntu5 0
          500 http://ubuntu.intergenia.de jaunty/universe Packages
          100 /var/lib/dpkg/status

  vim-latexsuite:
    Installed: 20060325-5
    Candidate: 20060325-5
    Version table:
   *** 20060325-5 0
          500 http://ubuntu.intergenia.de jaunty/universe Packages
          100 /var/lib/dpkg/status

  
  vim-addon-manager:
    Installed: 0.4
    Candidate: 0.4
    Version table:
   *** 0.4 0
          500 http://ubuntu.intergenia.de jaunty/universe Packages
          100 /var/lib/dpkg/status

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/vim/+bug/382253/+subscriptions




More information about the foundations-bugs mailing list