<br>
By the way once you enter the passcode it will do a few things or at least act like its doing something because it doesn't tell me anything until about 30-60 seconds later it will re-ask me for the passcode but it is right. <br>
<br>
As when I login to the Gateway it says its using WEP 64-BIT Encryption.<br>
<br>
<br>
-----Original Message-----<br>
From: that1tyguy@aol.com<br>
To: edubuntu-users@lists.ubuntu.com<br>
Sent: Sat, 23 Feb 2008 12:02 pm<br>
Subject: Re: your mail<br>
<br>


<div id=AOLMsgPart_3_5fbb3fcc-de52-42cf-a80d-897b401dbed2>

<div style="CLEAR: both">Well like in the upper right hand corner it will show the littler bars and it will move back and forth showing the connection percentage but when you click connection details it doesn't show any IP addresses or any such information.</div>
<br>
<br>
-----Original Message-----<br>
From: Gavin McCullagh &lt;<A href="mailto:gmccullagh@gmail.com">gmccullagh@gmail.com</A>&gt;<br>
To: <A href="mailto:edubuntu-users@lists.ubuntu.com">edubuntu-users@lists.ubuntu.com</A><br>
Sent: Sat, 23 Feb 2008 4:16 am<br>
Subject: Re: your mail<br>
<br>


<div id=AOLMsgPart_0_6112f35d-e560-42d3-8099-4d38aa1ea949 style="FONT-SIZE: 12px; MARGIN: 0px; COLOR: #000; FONT-FAMILY: Tahoma, Verdana, Arial, Sans-Serif; BACKGROUND-COLOR: #fff"><PRE style="FONT-SIZE: 9pt"><TT>On Fri, 22 Feb 2008, <A href="mailto:that1tyguy@aol.com">that1tyguy@aol.com</A> wrote:

&gt; I'm a new user to Edubuntu but I'm trying to get my wireless card to work
&gt; on it, it detects the network and when I type the code to connect it
&gt; looks like its connected but the page won't load. Any ideas on how to fix
&gt; this?

When you say "looks like its connected", what exactly do you mean?

The output of the following commands would give us some detailed info to
help:
    lspci
    ifconfig
    iwconfig
    cat /etc/resolv.conf
    
Also, what network address should your computer have?

&gt; I know in Windows I would sometimes have to manually go into services and
&gt; turn on Wireless Configuration for it to work, is there something like
&gt; that I have to do in Edubuntu?

The network manager should look after this for you.  It's on in "roaming
mode" by default and is beside the clock.
 
Gavin


-- 
edubuntu-users mailing list
<A href="mailto:edubuntu-users@lists.ubuntu.com">edubuntu-users@lists.ubuntu.com</A>
Modify settings or unsubscribe at: <A href="https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/edubuntu-users" target=_blank>https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/edubuntu-users</A>
</TT></PRE></div>


<div class=AOLPromoFooter>
<HR style="MARGIN-TOP: 10px">
More new features than ever. Check out the new <A href="http://o.aolcdn.com/cdn.webmail.aol.com/mailtour/aol/en-us/text.htm?ncid=aolcmp00050000000003" target=_blank>AOL Mail</A>!<br>
</div>
</div>
<!-- end of AOLMsgPart_3_5fbb3fcc-de52-42cf-a80d-897b401dbed2 -->

<div id=AOLMsgPart_4_5fbb3fcc-de52-42cf-a80d-897b401dbed2 style="FONT-SIZE: 12px; MARGIN: 0px; COLOR: #000; FONT-FAMILY: Tahoma, Verdana, Arial, Sans-Serif; BACKGROUND-COLOR: #fff"><PRE style="FONT-SIZE: 9pt"><TT>-- 
edubuntu-users mailing list
<A href="mailto:edubuntu-users@lists.ubuntu.com">edubuntu-users@lists.ubuntu.com</A>
Modify settings or unsubscribe at: <A href="https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/edubuntu-users" target=_blank>https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/edubuntu-users</A>
</TT></PRE></div>
<!-- end of AOLMsgPart_4_5fbb3fcc-de52-42cf-a80d-897b401dbed2 -->