[Bug 75035] Re: evolution-alarm-notify crashes when starting a second gnome session in a second X server

Hilario J. Montoliu (hjmf) hmontoliu at yahoo.es
Fri Dec 8 20:43:46 UTC 2006


** Attachment added: "Bug buddy crash report"
   http://librarian.launchpad.net/5332112/evolu

** Description changed:

  evolution-alarm-notify crashes when starting a second gnome session in a
  second X server.
  
- Reproduced each time I try. Gnome is running in first X server :0; then
- when starting a new X session in :1 everything runs fine except
+ Reproduced each time I try. Gnome is running in first X server ":0";
+ then when starting a new X session in ":1" everything runs fine except
  evolution-alarm-notify. I'll attach the crash report as is provided by
  bug buddy.
  
- ~/.xsession-errors shows:
+ In addition ~/.xsession-errors shows:
  
- "** (bug-buddy:9998): WARNING **: No se pudo cargar el icono para Abrir carpeta
- /usr/libexec/evolution-alarm-notify: No existe el fichero ó directorio."
+ "** (bug-buddy:9998): WARNING **: No se pudo cargar el icono para Abrir
+ carpeta /usr/libexec/evolution-alarm-notify: No existe el fichero ó
+ directorio."
  
  ///The translation could be:
- "** (bug-buddy:9998): WARNING **: Couldn't load the icon to open the directory
- /usr/libexec/evolution-alarm-notify: file or dir doesn't exist.///
+ "** (bug-buddy:9998): WARNING **: Couldn't load the icon to open the directory /usr/libexec/evolution-alarm-notify: file or dir doesn't exist.///
+ 
+ I'm running edgy eft with all the updates.

-- 
evolution-alarm-notify crashes when starting a second gnome session in a second X server
https://launchpad.net/bugs/75035




More information about the desktop-bugs mailing list