[Bug 13763] New: Evince crashes in colony 3

bugzilla-daemon at bugzilla.ubuntu.com bugzilla-daemon at bugzilla.ubuntu.com
Thu Aug 18 18:52:09 UTC 2005


Please do not reply to this email.  You can add comments at
http://bugzilla.ubuntu.com/show_bug.cgi?id=13763
Ubuntu | evince

           Summary: Evince crashes in colony 3
           Product: Ubuntu
           Version: unspecified
          Platform: i386
        OS/Version: Linux
            Status: UNCONFIRMED
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: evince
        AssignedTo: seb128 at ubuntu.com
        ReportedBy: kirtis.bakalarczyk at gmail.com
         QAContact: desktop-bugs at lists.ubuntu.com


Evince crashes immediately in colony 3, the gui doesn't even come up just the
"application has crashed" message.

backtrace:

Program received signal SIGSEGV, Segmentation fault.
[Switching to Thread -1227036992 (LWP 7325)]
0xb72c566f in dbus_g_connection_register_g_object ()
   from /usr/lib/libdbus-glib-1.so.1
(gdb) thread apply all bt

Thread 1 (Thread -1227036992 (LWP 7325)):
#0  0xb72c566f in dbus_g_connection_register_g_object ()
   from /usr/lib/libdbus-glib-1.so.1
#1  0x080605df in ev_application_register_service ()
#2  0x0807b716 in main ()

-- 
Configure bugmail: http://bugzilla.ubuntu.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug, or are watching the QA contact.




More information about the desktop-bugs mailing list